Pages

Thursday, March 15, 2012

Assalamualaikum Warahmatullahiwabarakatuh
* Jawab taw *

Fuhhh !! Pergh. Habuk plus sawang plus lelabah pown ada kat Blog neyh * nampak sangat menipunya kann. HAHA !  Gasak la :P *

Anyway, memang dah lama gila akuwh tak update Blog neyh. Maaf la wahai IniAkuwhPunyaCherita, akuwh tadek masa nak belai-2 kau dengan cherita-2 akuwh * hiperbola sungguh. HAHA ! :p *

Erm. Tak sangka sekarang dah masuk bulan March * beria kan akuwh spelling dalam BI bagai. HUHU ! * Rasa macam cepat je masa berlalu and who's know dah banyak akuwh belajar kat GMCH tau. Until now on akuwh dah belajar nak buat Skirt * walaupun buruk je rupa Skirt tu. Janji akuwh buat kann. Huhu *, akuwh belajar buat Apron * walaupun Apron tu terkoyak time Overlock. huhu *, akuwh belajar buat Kolar * time tu geng-2 akuwh banyak tolong akuwh sebab akuwh banyak ponteng kelas untuk ambil lesen kereta. Terima kasih Group 1 ! :) *, akuwh dah belajar buat Blaus * ikut ukuran badan sendiri taw ! kerlass gituu. HUHU ! *, and the latest, akuwh belajar buat kemeja lelaki * u all nak tahu ?  Inilah akuwh rasa baju yang paling perfect akuwh pernah buat. Cantik ! Alamak, puji diri pula. huhu :p *

In my personal life pula, tadek apa-2 yg special kot. Eh, ada-2 ! For all my readers or Blog Walking yg baca update Blog kali ni, akuwh nak minta maaf kat korang-2 semua jika akuwh ada tersilap kata atau terkasar tingkah laku, adat dalam kehidupan, sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula hubungan sesama manusia. Oleh itu akuwh ingin memohon maaf atas segalanya kepada Encik, Cik, Tuan , Puan, Dato', Datin, Tan Sri, Puan Sri * over je kaw emira ! * Halalkan segala makan dan minum. Jikalau akuwh ada berhutang dengan siapa-2 silalah tuntut, janganlah malu-2 untuk menuntut hak * akuwh yg patut malu sebab pinjam harta orang lain.* By the way, mesti korang pelik kenapa akuwh tiba-2 nak minta maaf bagai ni kan * dah macam hari raya pula kan.*
Sebenarnya, InsyaAllah bulan April * 21 April sehingga 3 / 4 Mei 2012 * nanti akuwh akan menunaikan ibadah Umrah bersama-2 Pak Ngah, Mak Ngah , Mak dan akuwh. Alhamdulilah akuwh diberikan peluang untuk turut menunaikan Umrah. Syukran Ya Allah ! Oleh itu, doakan akuwh selamat pergi dan selamat kembali dan semoaga akuwh mendapat Umrah yg mabrur. Amin.

Next, 7 Mac 2012 penentu segala hari bagi calon-2 yang menduduki peperiksaan STPM 2011 maka keputusan peperiksaan akan keluar pada tarikh berkenaan. Pergh ! Nervous tidak terkata beb tapi  akuwh berlagak cool and steady saja * padahal dalam hati memang cuak gila ! * Akuwh pergi ke sekolah bersama-2 AMEA * geng time sekolah :) * kitaorang tak pergi sekolah terus tapi kitaorang pergi bandar dulu * Lipis je pownn ! * kumpul ramai-2 then pukul 12.30pm baru kitaorang sampai Semsel. Memang lama gila tak jejakkan kaki kat Semsel beb. HUHU ! Rasa rindu pun ada * poyo je kaw ! * Sesampai je kat Semsel, kitaorang di arah untuk masuk ke dalam dewan besar dan Pengetua menyampaikan keputusan peperiksaan STPM 2011 kepada pelajar yang berjaya * Student top 3 ! * Memang ternyata budak yang menjadi target sekolah akhirnya mereka mendapat keputusan yang terbaikk :). Congrates to Mohd Kamarul Azriq * 3.92. TERBAIKK ! *. Congrates to Rushmimi Nazatul Fatihah * 3.78. TERBAIKK ! *. Congrates to Siti Nadila Hana * 3.58. TERBAIKK ! * Well, tahniah kepada budak kelas Ekonomi kerana terdapat 2 orang jadi top student beb. Walaupun time exam penggal, kelan Ekonomi la memang merosakkan CGPA sekolah tapi result STPM memang subjek Ekonomi naik. Thumb-up and give a big claps to them and me * tiba-2 je akuwh nk jugak. Walaupun tidak tercalon. haha ! :P *
Result akuwh ? HAHA ! korang ingat akuwh ni muka budak penchinta buka ke ha ? Penchinta muka buku * Facebook * itu sudah semestinya. HAHA ! Actually result akuwh ni memang betul-2 cukup makan untuk masuk U * just lepas syarat kelayakan saja * tapi apa-2 hal pown akuwh bersyukur dengan apa yg akuwh perolehi ini sebab sesuai la dengan usaha akuwh yg akuwh dah buat * akuwh kan banyak main je :P *
By the way, thanks a lot to my gangs yg ada kat GMCH tapi still ingat nak mesej untuk bagi kata-2 semangat. Sayang korang-2 lah ! <3

Alhamdulilah akuwh gembira dengan hidup akuwh sekarang. Akuwh bahagia mempunyai kawan-2 baru yg sekepala dengan akuwh * kak Neza, kak Sara, Husna, Nasirah, Baherah & kak Rasma * Alhamdulilah Ya Allah !

So, ini adalah beberapa picture yg akuwh upload bersama2 group GMCH akuwh masa hangout  lepas dapat elaun selama 2 bulan * joli sakan weyh time ni. HAHA ! :) *



Makan time bersama KFC :)

Berposing sebelum Makan :)

Playground !

Tangga pun berposing juga :)

Muka penuh dengan kepuasan Shopping, Kak Neza, dan Kak Ras mengira hasil yg diperolehi :)

KAMI ! tapi pic ni pecah. tak tahu kenapa
 
P/S :
akuwh sayang semua kawan-2 akuwh, tidak perlulah untuk akuwh menyebut nama-2 korang secara spesifik tapi biarlah Allah yg tahu :)

No comments:

Post a Comment