Pages

Thursday, May 31, 2012

Rindu Pada Kenangan

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Hai, you all. Minta maaf sangat sebab akuwh dah lama gila tak update Blog neyh.
I'm quite busy * pelajar GM la katakan. Hoho. Tadek kena mengena pun :P *

Btw, update kali ni akuwh nak story pasal R.I.N.D.U * wah, dah lama akuwh tak update pasal hati dan perasaan neyh *

Akuwh dah lama sangat tadek perasaan rindu kat seseorang. Al-maklum lah akuwh neyh muka se-pattern je bak kata geng-2 GM akuwh. So, bila perkataan rindu terkeluar dari mulut akuwh, rasanya memang akan kena gelak tahap berguling-guling lah * terutama kalau si Neza Nabar tuh *
Eh-2, salah ke Mak Jemah nak berindu-rindu nyahhh oittt * tiba-2 *.

You nak tahu tak i rindu saper ?? Ha, teka la. Teka la. Tetttt !! Masa dah tamat. Hoho.
Actually kan, akuwh rindu pada kenangan-2 dulu. Rindu yg teramat sgt. Serius !!
Tak kesah la kenangan yang sedih ke, happy ke sebab entah la. Akuwh rasa kenangan itu lah yang membuatkan akuwh terus berubah dari semasa ke semasa * Berubah? Er, maybe kot *

Tapi kenangan yang paling akuwh terngiang-2 kat kepala otak akuwh sekarang neyh, masa akuwh kat Semsel. Macam-2 lah kenangan dok lalu kat kepala akuwh neyh ha. Cer la lalu kat kepala orang lain pulak. Bukan apa akuwh jadi sesak dada nak ingat setiap kenangan yang pernah berlaku. 
Erm. Semsel ? Apa kenangan akuwh dok fikir ? Macam-2 sangat. And jujur akuwh cakap Semsel ajar akuwh banyak perkara terutama dalam PERSAHABATAN. Memang lah PERSAHABATAN tak pernah ada dalam mata pelajaran kat scool tuh tapi in my through life in the hostel tuh memang ada lah * Faham tak ? kalau tak faham, korang tak payah baca. Kidding ! *
Beside that, Semsel juga mengajar akuwh supaya bertindak lebih matang berfikir. Akuwh hanya manusia biasa, dan di Semsel banyak kesilapan yang akuwh dah buat. Aku akui ! So, segala kesilapan akuwh yang pernah akuwh buat tuh lah yang sentiasa mengingatkan akuwh masa pada kini agar akuwh tidak terus melakukan kesilapan yang sama lagi.

Adik ?? Haha. Yeah ! Di semsel adalah zaman ke-poyo-an akuwh dalam berangkat. Akuwh akui ! Bukan saja adik angkat kat satu sekolah dan satu hostel tapi akuwh ada juga adik angkat dari sekolah lain * Bentong *. Seriusly, memang poyo gilaaa. Adesss ! Rasa menyesal pun ada seyh sebab sampai time STPM akuwh jiwa kacau pasal adik angkat * itu lah pasal result akuwh ke laut *. Tapi dah itu ketentuan akuwh, jadi akuwh kena terima. 

Okayy lahh, sebelum akuwh berleter plus melalut ke tempat lain. Baik akuwh hentikan semua update kali ni dan teruskan meng- update pasal akuwh pergi " Holiday "  selama 2 minggu tuh. So, the next update waiting for it okayhhh.

NOTE~
Akuwh rindu kau sangat-2 lah budak.
25hb dah jadi macam tarikh keramat buat akuwh.
25 april 2012 : Umrah akuwh untuk kali kedua & Bufday kau budakkkk !!
Boleh tak kau jangan wujud dalam pemikiran akuwh dah ? I've tried but i CANT !!!!
Akuwh bukan nak kau kembali kepada akuwh tapi akuwh nak bagitahu kau yang akuwh SAYANG kau lagi dan akuwh hanya nak kau kembali menjadi KAWAN akuwh seperti mana akuwh boleh berkawan dengan orang lain.
Itu jeee.
Budak ! Kita kawan kan ? Marilah menjadi kawan akuwh :(

No comments:

Post a Comment